Odgovor na COVID-19: premaknimo majhne trgovine na splet

Ste malo podjetje, ki ga je prizadela karantena? Brezplačno naredimo spletno trgovino, tako da boste lahko strankam prodajali še naprej

Komu je ponudba namenjena?

Stay at home

Namenjena je malim podjetjem, ki jih je prizadela karantena, a imajo še vedno povpraševanje po svojih izdelkih in tudi možnost pošiljanja le-teh strankam.

Stay at home

Kako bo moja trgovina izgledala?

Trgovina bo izgledala podobna tej:

Dodali bomo logotip ter na vrhu veliko opisno sliko s kratkim prodajnim besedilom, trgovino povezali s plačilnim procesorjem ter vam pomagali dodati izdelke. Skratka, v najkrajšem možnem času vam bomo omogočili prodajo po spletu.

Ko bo trgovina začela obratovati, so vse druge prilagoditve prepuščene vam. Cilj je v 1-2 dneh zagnati trgovino in ne zmagati na tekmovanju za dizajn.

Sami lahko trgovino povsem svobodno prilagajate in spreminjate. To je vaša trgovina, vključno s kodo. Trgovino lahko kadarkoli prenesete k drugemu ponudniku gostovanja spletnih strani. Ne silimo vas, da ostanete z nami.

Stay at home

Katero ogrodje uporablja trgovina?

Trgovino poganja WordPress z vtičnikom WooCommerce. WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin (CMS), ki poganja preko 30% spletnih strani na internetu. WooCommerce je najbolj priljubljen vtičnik za spletno prodajo, ki je nameščen v več kot 5 milijonov spletnih trgovin.

S spletno trgovino prejmete:

neverjetno prilagodljivost: svojo trgovino lahko povsem po želji spreminjate;

popolno lastništvo: trgovina je vaša in lahko jo premaknite h kateremukoli ponudniku spletnih gostovanj, ki podpira WordPress;

veliko razvijalcev: na milijone spletnih razvijalcev zna delati na Wordpressu, ker je tako priljubljen;

WooCommerce orodja: naša storitev je narejena za WooCommerce ter ima orodja, s katerimi je trgovino enostavno zgraditi in vzdrževati;

Tehnično podporo: z WooCommerce imamo večletne izkušnje, zato vam lahko hitro pomagamo.

Če potrebujete več prilagoditev, vas lahko povežemo s programerji, ki delajo z WordPressom.

Naše gostovanje poganja Google Cloud (Googleovi strežniki v oblaku). Naša storitev se imenuje WooCart, več o njej lahko preberete na naši spletni strani (v angleščini). Za uporabo WooCart morate razumeti angleško, kar pa ne velja za vaše stranke, saj je vaša spletna trgovina prevedena v slovenščino.

Kje je zanka?

Ni je. Če vam trgovina ne ustreza, nič ne plačate. Dostop do trgovine vam bomo poslali PREDEN se naročite na naše gostovanje spletnih trgovin. Smo malo podjetje, ki želi pomagati drugim malim podjetjem. Če vam bodo trgovina in naše storitve ustezale, bomo zgradili uspešno partnerstvo, ki lahko traja več let.

Koliko stane gostovanje spletne trgovine?

Timer Servers

Običajna cena je 49€/mesec za gostovanje in nekaj odličnih orodij, s katerimi lahko trgovino vzdržujete. Priznali vam bomo 50% popust dokler ne dosežete prvih 1000€ prometa, da bi bili vaši začetni stroški čim nižji.

Vaša cena: 24,5€/mesec dokler ne dosežete 1000€ iz prodaje, potem pa 49€/mesec

To je vse. Če pa se vam zdi tudi začetni znesek previsok, nam to sporočite in poskusili bomo najti ugodnejšo možnost. Četudi res želimo v trenutnih razmerah ponuditi čim večje popuste, moramo misliti tudi na svoje stroške in sodelavce.

Timer Servers
Team Niteo

Kdo smo?

Team Niteo

Niteo, malo spletno podjetje, s sodelavci iz Slovenije, ZDA, Ukrajine, Filipinov, Indije in Japonske.

Delamo na daljavo, zato karantena naših procesov ni prizadela. A opažamo, da mnoga podjetja je, zato želimo pomagati po svojih najboljših močeh.

Kaj moram storiti?

Izpolnite obrazec s potrebnimi informacijami o vašem poslu. Poklicali vas bomo in se dogovorili o podrobnostih.

Po klicu bomo potrebovali vse za izdelavo spletne trgovine:

  • Logotip in primarni dve barvi.
  • Opisno sliko in prodajni tekst za v vrh spletne trgovine.
  • Kvalitetne slike izdelkov, vsaj ena na izdelek.
  • Sestavljen katalog izdelkov.
  • In še nekaj drugih stvari, ki jih bomo razložili na klicu.

Trgovino lahko postavimo v enem delovnem dnevu po prejemu vsebin.

Prepare product images
Transfer to WooCart

Jaz sem za! Kako začnemo?

Izpolnite obrazec in počakajte, da vas pokličemo.

Prosim vas, da se ne prijavite, če nimate časa ustvariti vsebin za spletno trgovino.